Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Noua tehnologie HDCVI – o solutie pentru a va inlocui camerele de supraveghere video

Articol publicat în data de 26.05.2014 la ora 13:39 în categoria Sisteme de alarma

Sistem Supraveghere Video HDCVI

 

Sistemele de supraveghere video sunt tot mai mult prezente in viata noastra, devenind o necesitate ce ne ofera protectie si siguranta, iar multi dintre noi avem deja instalate astfel de sisteme. Sistemele analogice, bazate pe cabluri coaxiale, inca domina piata de astăzi de supraveghere video, insa imaginea care ne-o ofera camerele de tip analog SD nu este una de o calitate exceptionala. Pentru a putea mari rezolutia si, implicit, performanta sistemului de supraveghere ar fi trebuit sa treceti la video digital fie prin HD-SDI (High Definition Serial Digital Interface) fie prin IP, iar aceste sisteme sunt mai complexe si considerabil mai scumpe.

 

O solutie pentru a trece de la rezolutia standard la cea de inalta definitie, pastrand costurile la un nivel acceptabil a aparut de curand pe piata, odata cu introducerea tehnologiei HDCVI. Fara a necesita o cablare noua sau complexitatea solutiilor IP, HDCVI este o optiune pentru modernizarea sistemelor existente.

 

HDCVI (High Definitiion Composite Video Interface) este o tehnologie revolutionara DAHUA, care ofera imagini video de inalta definitie pe distante mari, pastrand simplitatea instalarii si costurile tehnologiei analogice. Tehnologia HDCVI suporta rezolutiile 1080p si 720p, integrand semnalele video, audio si control prin modulare analogica. Transmisia se face pe cablu coaxial sau UTP (cu video balun) pe distante de aproximativ 500m, permitand upgrade-ul instalatiilor analogice existente fara costuri de cablaj suplimentare.

 

 

 

 

Standard(Analogic)

HDCVI

Rezolutie maxima

960H/WD1

1080H/FullHD

Nr. Pixeli

960 x 576 (0.55Mp)

1920 x 1080(2.07Mp)

Distanta maxima cablu COAX

100m

500m

Distanta maxima cablu UTP/Balun

300m

500m

Tip Semnal Transportat

Video

Video, Audio, Control, Date

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Un Un sistem format dintr-un DVR HDCVI si camere de supraveghere HDCVI ofera imagini de calitate mult mai buna, necomprimate, la rezolutie HD si fara latenta. Sunetul este transmis simultan cu imaginile, prin acelasi cablu. Tot prin cablu se pot controla camerele speed dome sau se pot accesa meniurile camerelor de supraveghere fixe. Pretul este foarte avantajos, iar cablarea se poate face pe distante mari (de pana la 500 m) fara pierderi de calitate.

 

Acest sistem ofera un control superior al camerelor de supraveghere, iar calitatea imaginilor permite intr-adevar identificarea unui infractor atunci cand este cazul. De multe ori, sistemele clasice, prin care imaginile sunt transmise la un nivel de claritate nesatisfacator nu sunt utile in conditii de iluminare slaba sau pentru a vedea clar fata unui infractor. Imaginile HD oferite de sistemele HDCVI elimina aceasta problema si cresc eficienta sistemului de supraveghere.

 

La Diafan gasiti sistemul de securitate potrivit, echipele noastre asigurand configurarea si instalarea acestuia. Este importanta alegerea unui DVR de calitate care sa suporte rezolutiile inalte si care sa permita inregistrarea continua pe o perioada indelungata. Totodata se poate seta accesul de pe smartphone, tableta sau laptop, de la distanta.

Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet