Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Automatizari porti culisante

Porţile glisante sunt dotate de obicei cu o singură antă, care alunecă pe o şină în pământ, dotată cu cremalieră. Pentru mişAutomatizari porti culisantecare necesită un spaţiu lung şi îngust, în care poarta alunecă în momentul deschiderii sau închiderii.

Acest model de porţi reprezintă protecţia ideală în cazul unor intrări largi, intrări poziţionate în pantă sau în cazul în care nu există spaţii suficiente de manevră în interiorul proprietăţii pentru deschiderea unei porţi cu sistem batant.

 

Factorul pe care trebuie să-l luaţi în considerare în momentul alegerii tipului de motorizare este greutatea şi, în anumite cazuri, lungimea antei.

Sunt instalate cu laturi sensibile pentru o maximă siguranţă a manevrelor de închidere: datorită funcţiei de anti zdrobire / identificarea obstacolelor, în caz de contact cu acestea, sistemul de automatizare schimbă sensul de mişcare împiedicând producerea de daune persoanelor sau lucrurilor.

În această secţiune

Automatizare poarta culisanta NICE ROBUS KIT 600

Pentru porti culisantede pana la 600 kg. Kitul contine: - RB600 1 motoreductor electromecanic ireversibil, cu centrala si receptor cu cuplare OXI incorporatepentru conectare prin Nice BlueBUS. - ON2 1...

Află mai mult

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Contactați-ne
Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet