Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Proiectare

Pentru ca totul incepe de la un proiect bine facut, suntem capabili sa raspundem oricarei provocari in ceea ce priveste proiectarea. Prin proiectare oferim solutii complete pentru securitatea unei cladiri: sisteme de securitate, sisteme de acces, sisteme antiincendiu.

Sistemele propuse de noi indeplinesc conditiile tehnice, de exploatare, de securitate si de mentenanta conform legislatiei si normativelor de proiectare in vigoare. Proiectele sunt structurate si intocmite conform cerintelor de proiectare necesare avizarii.

 

  • Legea nr. 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor stabileşte că “în proiectele de execuţie ale construcţiilor destinate producerii, păstrării sau deţinerii unor bunuri ori valori importante sau a lucrărilor de modernizare, modificare şi transformare a acestora trebuie să se prevadă construirea sau introducerea mijloacelor de protecţie mecano-fizice şi instalarea sistemelor tehnice de pază şi alarmare împotriva efracţiei”.
  • Legea nr. 333 din 8 iulie 2003 prevede că “desfăşurarea de activităţi […] de proiectare, producere, instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei sau a componentelor acestora fără atestat sau licenţă de funcţionare prevăzută de lege constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”.
  • Legiuitorul, prin H.G. nr. 301/2012, a stabilit că ”sunt supuse avizării proiectele sistemelor de alarmare împotriva efracţiei destinate: unităţilor de interes strategic şi obiectivelor aparţinând infrastructurilor critice, unităţilor sau instituţiilor de interes public, instituţiilor de creditare, unităţilor poştale, punctelor de schimb valutar, caselor de amanet, unităţilor profilate pe activităţi cu bijuterii din metale sau pietre preţioase, magazinelor de arme şi muniţii, staţiilor de comercializare a carburanţilor/combustibililor,  sălilor de exploatare a jocurilor de noroc,  centrelor de procesare, casierii ale furnizorilor şi serviciilor de utilităţi, obiectivelor industriale, depozitelor, instalaţiilor tehnologice”.

 

Proiectarea sistemelor de alarma se face in functie de specificul obiectivului si cerintele beneficiarului. Se porneste de la gradul de protectie stabilit de beneficiar in functie de valorile ce trebuiesc protejate (umane și materiale), existenta și situarea zonelor vitale, caile de acces, circulatia personalului propriu și al clientilor, amenajarile realizate, tipul pazei, amplasarea dispozitivului de paza, etc.La finalizarea evaluarii obiectivului se va întocmi propunerea de proiect a sistemului de securitate, atât din punct de vedere tehnic cat si financiar.

Propunerea de proiect a sistemului, din punct de vedere tehnic, va cuprinde informatiile despre detaliile spatiului protejat, gradul de securitate, clasa de mediu, specificatii privind echipamentele, configuratia sistemului, interventiile la activarea alarmelor/deranjamente, intretinere, reparatii, definitivarea solutiei conform standardelor nationale, europene si legislatiei in vigoare.

Propunerea de proiect a sistemului, din punct de vedere financiar, va estima pretul ansamblului de componente ale sistemului, specificate in propunerea tehnica. Propunerea de proiect a sistemului trebuie sa aiba specificatii tehnice reale si sa justifice functionalitatea sistemului.

 

Sistemele de detectie si avertizare la incendiuau rolul de a detecta rapid inceputul de incendiu si de a alarma cu ajutorul sirenelor ( acustice/optice) personalul responsabil sau persoanele din acel obiectiv. Alegerea unui sistem de alarma impotriva incediilor presupune cunoasterea locatiei unde acesta va fi instalat. Sistemele propuse sunt perfect adaptate spaţiilor pe care le deservesc, indiferent că este vorba de clădiri de birouri, instituţii publice, spitale, parcuri industriale sau ansambluri rezidenţiale.

Toate sistemele de detectie si avertizare impotriva inceputului de incendiu trebuie proiectate respectand legislatia, standardele, specificatiile fiecarui echipament in parte precum si a normativelor (locul amplasarii detectorilor, inaltimea de montaj a acestora, felul acestora in functie de obiectivul ce urmeaza a fi protejat cu diferitele tipuri de detectoare, etc.)

 

Firma noastra este licentiata pentru poriectarea sistemelor de alarmare, supraveghere video si detectie incendiu.

 

Licenta alarme

 

Autorizatie incendiu

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Contactați-ne
Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet