Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Sisteme de alarma PARADOX - Digiplex/Evo

Sistemele Digiplex EVO reprezintă soluţia de securitate ideală pentru locaţii ce necesită atât un sistem de înaltă securitate cât şi unul de control al accesului. Pentru o utilizare cât mai uşoară şi rapidă, sistemul EVO este proiectat modular şi poate fi extins prin adăugarea modulelor de extensie pe bus-ul cu 4 fire. Astfel, modulele sunt conectate la bus în cea mai convenabilă locaţie, iar intrările de zonă ale acestora sunt atribuite zonei şi partiţiei dorite. Doar intrările folosite ale modulului sunt atribuite unor zone în cadrul sistemului. Odată instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de mişcare pot fi programate de la distanţă, de la tastatură sau utilizând software-ul de încărcare/descărcare WinLoad.

Accesul pe cele 32 uşi se face în funcţie de drepturile alocate utilizatorilor programaţi la nivel de sistem, iar monitorizarea şi alocarea uşilor se poate face la una sau mai multe partiţii din sistem.

Prin integrarea sistemului de securitate cu cel de control al accesului, Digiplex EVO oferă un nivel sporit de protecţie.

Sisteme alarma Digiplex Evo

În această secţiune

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Contactați-ne
Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet