Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Sisteme de alarma PARADOX - Spectra

Având o tehnologie de comunicaţie sigură, posibilităţi flexibile de extensie şi tastaturi cu un design atrăgător, produsele din gama Spectra SP sunt soluţia ideală pentru orice aplicaţie rezidenţială sau comercială ce necesită până la 32 zone de protecţie.

Prin intermediul magistralei de comunicaţie, centrala Spectra poate fi extinsă cu module radio sau pe fir precum şi cu o varietate de module accesorii, adaptându-se perfect cerinţelor dumneavoastră de securitate.

Noua serie Spectra SP vă oferă acum mai multe avantaje şi facilităţi: un mod inovativ de armare (StayD - protecţie 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână), mai multe zone (maxim 32) şi ieşiri PGM ( maxim 16) precum şi suport pentru noul apelator vocal (VDMP3) sau modulul internet (IP100). Datorită posibilităţii de actualizare locală a firmware-ului, seria Spectra SP permite instalatorilor o actualizarea rapidă, facilă, în locaţie. În scopul înlesnirii instalării, fiecare centrală din gama Spectra SP poate fi configurată printr-un meniu de programare pas-cu-pas, uşor de urmat.

Sisteme alarma Spectra

În această secţiune

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Contactați-ne
Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet