Pagina principală Alba Iulia, Str. Traian Nr. 15, Jud. Alba, Cod Po?tal 510109
Pagina principală 0258-818764, 0258-818765
Pagina principală
  Pagina principală Pagina principală      Contact Contact      Harta site Harta site
 

Sisteme detectie incendiu adresabile

Centrala adresabila monitorizeaza toate intrarile de la detectorii montati in incinta, sesizeaza orice schimbare de la conditiile normale semnalate de acestia si pregateste sistemul pentru a interveni prin activarea iesirilor (sirena de alarmare, sisteme de avertizare vocala, transmitatorul telefonic sau mijloacele de stingere automata si limitare a extinderii incendiului). Centrala poate asigura de asemenea energia electrica pentru senzori, sau relee.

O centrala adresabila are una sau mai multe bucle la care se conecteaza o serie de module de monitorizare (detectori), butoane manuale, module de control si sirene, fiecare cu adresa lui. O bucla poate avea in mod obisnuit pana la 396 de dispozitive conectate (Fire Class 200). Centralele adresabile au o flexibilitate mult mai mare decat centralele analogice si sunt adecvate pentru obiective de dimensiuni medii si mari.

Sistemele inteligente de detectie si avertizare adresabile (inteligente) identifica fiecare senzor cu o anumita adresa. Centrala de incendiu comunica cu fiecare dispozitiv care emite rapoarte despre nivelurile de caldura sau fum precum si cu modulele de comanda si control prin care sistemul interactioneaza cu restul cladirii. Centrala de incendiu si nu detectorul, ia decizia de a activa starea de alarma. Folosind un sistem inteligent de cartografiere si localizare a tuturor elementelor sistemului, incendiul detectat poate fi localizat cu exactitate.

În această secţiune

Centrale de detectie a incendiilor IQ8Control

Prin utilizarea cartelelor de extensie şi a micromodulelor, centralele de detecţie a incendiilor IQ8Control C şi IQ8Control M pot fi configurate şi adaptate individual la necesităţile de supraveghere...

Află mai mult

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm

Contactați-ne
Feeling pretty in these Discount Louis Vuitton Handbags, Cheap Louis Vuitton Handbags and Louis Vuitton Handbags Outlet